Bazaro

Најдете ги сите наши локации    на продавници.

Ве очекуваме!

Bazaro Чаир – до Топлификација

Лазар Трповски, Скопје 1000

Пон-Саб: 9:00-21:00

Нед: Неработен ден 

Bazaro Карпош 3

Бул. Партизански Одреди, Скопје 1000

Пон-Саб: 9:00-21:00

Нед: Неработен ден 

Bazaro Кисела Вода – до сала Расадник

Бул. Сава Ковачевиќ, Скопје 1000

Пон-Саб: 9:00-21:00

Нед: Неработен ден 

Bazaro Тетово

Remall Shopping Center

Пон-Саб: 10:00-22:00

Недела:    10:00-20:00

Bazaro Гостивар 

City Centre Shopping Center

Пон-Саб: 10:00-22:00

Недела:    10:00-20:00

Bazaro Куманово

Наскоро на нова локација

Bazaro Струмица

Наскоро на нова локација

Bazaro Битола

Јавор Битола

Пон-Саб: 08:00-21:00

Недела:    09:00-16:00

Bazaro Велес

Vel City Mall, Велес

Пон-Саб: 9:00-21:00

Недела:    10:00-18:00

Bazaro Струга

Dua Mall, Струга

Пон-Саб: 9:00-21:00

Недела:    10:00-20:00

Bazaro Охрид

KAM Village, Охрид

Пон-Саб: 9:00-21:00

Нед: Неработен ден 

Bazaro Прилеп

Наскоро!