Bazaro

Откријте колку е забавно да се работи во BAZARO

Животот секогаш може да биде по забавен!

Отворени позиции

Зошто BAZARO?

Добро прашање. Затоа што секако има неколку компании кои ви нудат убава работа или одлична кариера, но во BAZARO ни се допаѓа едноставноста, не ја отежнуваме работата отколку што е.
 
Еве три добри причини зошто да дојдете и да работите со нас:
 
1. Работа за победник
Добро, тоа може да звучи малку нескромно. Но, овие не се наши зборови, ние сме избрани за најдобар малопродажен синџир. Тогаш ние можеме да кажеме дека правиме нешто како што треба некаде, нели?
 
2. BAZARO расте, вие растете
Во BAZARO сакаме да живееме според нашето име. Ние сме исклучително амбициозни, полни со енергија и ги завршуваме работите. Растот нуди можности, исто така и за вас.
 
3. Станете подобри во она што го работите
Во BAZARO не инвестираме само во нови продавници, но и во нашите вработени. Сметаме дека е многу логично: ако ти станеш подобар во работата, и ние стануваме подобри.
 

Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим!

 

Испратете ни го вашето CV на jobs@bazaro.mk