Bazaro

Zbuloni sa argëtuese është të punosh në BAZARO

Jeta mund të jetë gjithmonë më argëtuese!

Pozicione të hapura

Pse BAZARO?

Pyetje e mirë. Sepse sigurisht që ka disa kompani që ju ofrojnë një punë të mirë ose një karrierë të shkëlqyer, por në BAZARO na pëlqen thjeshtësia, nuk e bëjmë punën më të vështirë se sa është.
 
Këtu janë tre arsyet pse duhet të vini dhe të punoni me ne:
 
1. Punoni për një fitues
Mirë, kjo mund të tingëllojë pak jo modeste. Por këto nuk janë fjalët tona, ne jemi zgjedhur si zinxhiri më i mirë i shitjes me pakicë. Atëherë mund të themi se po bëjmë diçka si duhet diku, apo jo?
 
2. BAZARO rritet, ju rriteni
Në BAZARO ne duam të respektojmë emrin tonë. Ne jemi jashtëzakonisht ambicioz, energjikë dhe i bëjmë gjërat ashtu sic duhet. Rritja ofron mundësi edhe për ju.
 
3. Bëhuni më i mirë në atë që e bëni
Në BAZARO ne investojmë jo vetëm në dyqane të reja, por edhe në punonjësit tanë. Ne mendojmë se është shumë logjike: nëse ju përmirësoheni në punën tuaj, edhe ne bëhemi më të mirë.
 

Bëhu pjesë e ekipit tonë të suksesshëm!

 
Na dërgoni CV-në tuaj në jobs@bazaro.mk