Bazaro

Пролетно сонце? Оставете се зад себе и опуштете се во вашата градина или на вашиот балкон.

Претворете го вашиот надворешен простор во релаксирачко место!

Деновите конечно се подолги, ги засадивте првите цвеќиња, ги извадивте градинарските алатки исто така украсите за градината од бараката и ја исчистивте вашата тераса. Супер, сега е време за (нов) мебел за вашиот надворешен простор.

Затоа што навистина можете да уживате во вашата градина, балкон или тераса со убаво столче за седење и одмор.

Одмор и релаксирање

Уживајте максимално

Незаборавни моменти

Време да уживате во вашиот двор

Мал простор, мал буџет и сепак сакате да и дадете на вашата градина или балкон сосема нов изглед? Вие тоа го можете! Бидејќи со нашите перничиња можете брзо и лесно да го трансформирате вашиот надворешен простор во пријатно и удобно место. Дури и наједноставниот градинарски мебел може да се осветли за кратко време со неколку акценти во боја.

Без разлика дали сте го украсиле вашата градина, балкон или тераса со неколку столици и маса, или сте се одлучиле за луксузен градинарски комплет или рустикална клупа од палети во селски стил: BAZARO има различни перничиња за градинарски столчиња, перничиња за столче и украсни перничиња. Дали сакате поголеми перничиња кои особено добро се вклопуваат на софата? Или би сакале мешавина од различни убави украсни перничиња за уште подобри цени?

Сега го гледаш, сега не!

Дури и ако надвор е ладно и влажно, неколку убави растенија и саксии со цвеќе ќе значат дека секогаш е лето, некаде во вашиот дом. Грижата за растенијата ни помага да го цениме времето и лубовта. Нашите саксии и растенија ви помагаат да внесете нови бои и текстури во вашиот дом за ажурирања инспирирани од природата.

Дури и ако надвор е ладно и влажно, неколку убави растенија и саксии со цвеќе ќе значат дека секогаш е лето, некаде во вашиот дом. Грижата за растенијата ни помага да го цениме времето и лубовта. Нашите саксии и растенија ви помагаат да внесете нови бои и текстури во вашиот дом за ажурирања инспирирани од природата.