Loading ...

Bazaro

Shikoni produktet tona promocionale!

AKSION!

Чисто & Уредно

Чистењето и средувањето… не е навистина хоби за повеќето луѓе. Сепак, чистата и уредна куќа ви дава пријатно чувство. Всушност, тоа ве прави среќни, ви дава повеќе мир и колку е убаво да се вратите дома во чиста и уредна куќа? Сите го сакаме тоа, нели? Ние сме среќни да ви помогнеме во тоа.

Така повторно чисто и уредно

Во BAZARO ќе најдете широк асортиман на предмети за чистење и складирање. Добри артикли со совршен квалитет и секогаш по супер пријателска цена. Од производи за чистење, практични марамчиња и сунѓери за чистење до метли и џогери, со нашите производи можете да го исчистите вашиот дом за кратко време. И BAZARO е исто така вистинското место за корисно складирање. Контејнери за замрзнување, контејнери за храна, организатори на плакари… сите ќе ги најдете во BAZARO. Сè за чист и уреден дом!

SIR, нашата ѕвезда за чистење

Топката за чистење од нашиот асортиман. Добро познато име во Турција. Aсортиманот сега прерасна во комплетен и сеопфатен асортиман на различни производи за чистење како што се средства за чистење бањи, средства за чистење за сите намени, гелови за тоалет и популарни мирисни капки. Со SIR добивате супериорен производ за да ја завршите секоја работа за чистење.

Нашите преливи за чистење