Loading ...

Bazaro

Shikoni produktet tona promocionale!

AKSION!

Pastër & Rregullt

Pastrimi dhe rregullimi… nuk është vërtet një hobi për shumicën e njerëzve. Megjithatë, një shtëpi e pastër dhe e rregullt të jep një ndjenjë të këndshme. Në fakt, kjo të bën të lumtur, të jep më shumë paqe dhe sa bukur është të kthehesh në shtëpi në një shtëpi të pastër dhe të rregullt? Të gjithë e duam këtë, apo jo? Ne jemi të lumtur t’ju ndihmojmë me këtë.

Pra, të pastër dhe të rregullt përsëri

Në BAZARO do të gjeni një gamë të gjerë artikujsh pastrimi dhe magazinimi. Artikuj të mirë të cilësisë së përsosur dhe gjithmonë me një çmim super miqësor. Nga produktet e pastrimit, pecetat dhe sfungjerët e dobishëm për pastrim e deri te fshesat dhe fshirëset, me produktet tona ju mund ta pastroni shtëpinë tuaj në një kohë të shkurtër. Dhe BAZARO është gjithashtu vendi i duhur për ruajtje të dobishme. Kontejnerë ngrirës, kontejnerë ushqimesh, organizator dollapësh… të gjitha do t’i gjeni në BAZARO. Gjithçka për një shtëpi të pastër dhe të rregullt!

SIR, ylli ynë i pastrimit

Topi pastrues nga asortimenti ynë. Një emër i njohur në Turqi. Filloi me degreasuesin tonë të mirënjohur dhe gamën tani është rritur në një gamë të plotë dhe të plotë të produkteve të ndryshme pastrimi, si pastrues banjosh, pastrues për të gjitha përdorimet, xhel tualeti dhe pikat e njohura të aromës. Me SIR ju merrni një produkt të lartë për të përfunduar çdo punë pastrimi.

Produktet tanë të pastrimit