Bazaro

Откријте колку е забавно да се работи во BAZARO

Животот секогаш може да биде по забавен!

Продажен персонал

• Скопје
• Куманово
• Тетово
• Гостивар
• Битола
• Велес
• Прилеп
• Охрид
• Струга

Продажен персонал

Што е позабавно од пазарење во нашата продавница? Во весела, разиграна
атмосфера. Исто време, многу сериозно ја сфаќаме формулата за нашата
продавница: изненадувачка, весела продавница што ги прави животите на
нашите клиенти и вработени позабавно. Одлични колеги кои брзо ќе ви станат
нови пријатели и со насмевка им помагате на нашите клиенти.

Работете таму каде што е BAZARO!

Заедно со колегите ја одржувате продавницата полна и уредна, за клиентите
брзо да ги најдат производите и никогаш да не пропуштат ништо. Секако дека
ќе им помогнете ако не можат да го најдат својот омилен производ.
Или ако бараат некој од 150-те нови производи што ги додаваме во нашата
палета секоја недела. Дали веќе ви кажавме дека како вработен добивате 10%
попуст на се?

Дали сте нашиот BAZARO херој?

• Имате најмалку 18 години.
• Имате искуство на работа и размислување.
• Може да бидете распоредени флексибилно.
• Добро зборувате јазици, полни сте со енергија и уживате да играте во тим.
• Вие се вклопувате во културата на BAZARO: свесно за трошоците, ориентирани кон клиентите, почит, тимска работа, дисциплина и едноставност.

За да аплицирате пополнете го формуларот