Bazaro

За жал, немаме пристап до асортиманот, залихите и цените. Нашата формула се заснова, меѓу другото, на постојано менување и изненадувачки опсег. Затоа ве советуваме да посетите салонот во ваша близина. Нашите вработени со задоволство ќе ви помагаат.

Бидејќи имаме рапидно променлив асортиман од повеќе од 20.000 производи, нашата служба за корисници за жал не може да види дали производот е на залиха во една од продавниците на BAZARO. Затоа ве замолуваме да дојдете во продавницата за да видите дали е достапен посакуваниот производ, или алтернатива.

Иако нашите неделни промоции ги подготвуваме со големо внимание, производите може да се продаваат побрзо од очекуваното. Доколку производот се уште е на залиха во дистрибутивниот центар, залихите ќе се надополнат во продавницата. Совет: обидете се со друга продавница на BAZARO. Секако се надеваме дека сепак ќе успеете да го најдете производот.

Во нашиот локатор на продавници ќе го најдете работното време на продавницата BAZARO во ваша близина.

Колку е убаво да се слушне дека сакате да дојдете и да работите со нас! Ние користиме онлајн систем за апликации за нашите отворени работни места и одговори на нив. Како резултат на тоа, не можеме да ги обработуваме апликациите преку е-пошта. Ве советуваме да аплицирате преку нашата веб-страница.  Дали сакате да работите во продавница? Исто така, можно е да отидете директно во една од нашите продавници и таму да аплицирате за работно место вработен во продавница или вработен во тимот за пополнување.

Не, не е возможно да контактирате со една од нашите продавници по телефон (ниту преку нашата служба за корисници). Ви препорачуваме да ја посетите продавницата.

Ние сме во процес на отварање нови продавници. Не можеме да ви кажеме дали наскоро ќе се отвори нова продавница на BAZARO во ваша близина. Во нашиот локатор на продавници ќе ги најдете продавниците BAZARO во ваша близина.