Bazaro

Fatkeqësisht, ne nuk kemi akses në gamën, stoqet dhe çmimet. Formula jonë bazohet, ndër të tjera, në një gamë të ndryshueshme dhe befasuese. Prandaj ju këshillojmë të vizitoni një dyqan pranë jush. Punonjësit tanë janë të lumtur t’ju ndihmojnë.

Duke qenë se ne kemi një gamë me më shumë se 20.000 produkte që ndryshon me shpejtësi, shërbimi ynë ndaj klientit fatkeqësisht nuk është në gjendje të shohë nëse një produkt është në magazinë në një nga dyqanet e BAZARO. Kjo është arsyeja pse ju kërkojmë të vini në dyqan për të parë nëse produkti i dëshiruar ose një alternativë është në dispozicion.

Edhe pse ne i përgatisim promovimet tona javore me shumë kujdes, produktet mund të shiten më shpejt se sa pritej. Nëse produkti është ende në magazinë në qendrën e shpërndarjes, stoku do të rimbushet në dyqan. Këshillë: Provoni një dyqan tjetër BAZARO. Ne sigurisht shpresojmë që ju ende të arrini të gjeni produktin.

Në lokatorin tonë të dyqanit do të gjeni orarin e punës së dyqanit BAZARO pranë jush.

Sa mirë të dëgjosh që dëshiron të vish dhe të punosh me ne! Ne përdorim një sistem aplikimi online për hapjet tona të punës dhe përgjigjet ndaj tyre. Si rezultat, ne nuk jemi në gjendje të përpunojmë aplikacionet me email. Ju këshillojmë të aplikoni përmes faqes sonë të internetit.

Dëshironi të punoni në një dyqan? Është gjithashtu e mundur që të shkosh drejtpërdrejt në një nga dyqanet tona dhe të aplikosh për një nëpunës dyqani ose punë në ekipin e përmbushjes atje.

Jo, nuk është e mundur të kontaktoni një nga dyqanet tona me telefon (as edhe përmes shërbimit tonë ndaj klientit). Ne ju rekomandojmë të vizitoni dyqanin.

Jemi në proces hapjeje të dyqaneve të reja. Nuk mund t’ju tregojmë nëse një dyqan i ri BAZARO do të hapet së shpejti pranë jush. Në lokatorin tonë të dyqaneve do të gjeni dyqanet BAZARO pranë jush.