Bazaro

Откријте колку е забавно да се работи во BAZARO

Животот секогаш може да биде по забавен!

Шофер на комбе

Локација: Скопје

Обезбеден превоз до работно место
Обезбеден топол оброк
Работа од понеделник до петок
40 работни саати неделно

За да аплицирате пополнете го формуларот