Bazaro

Откријте колку е забавно да се работи во BAZARO

Животот секогаш може да биде по забавен!

Персонал за Продажба Скопје, Кисела Вода

Локација: Скопје

Што ќе работиш?

Да обезбедувате полни полици, пријатен контакт со нашите клиенти и дали сакате да помогнете да се подигне BAZARO на повисоко ниво? Бараме ентузијастички колега за една од нашите продавници. Имаме одличен тим на колеги кои го бараат вашиот талент за да го прошират тимот.

Вашиот профил?

  • Средно образование.
  • Минимално работно искуство.
  • Здрава, силнаииздржлива личност.

Ова е она што ви го нудиме

  • Работно место во Скопје.
  • Навремени и сигурни примања.
  • Платен секој изработен час, дополнително повисоко платенa работа на празник и прекувремена работа.

Ден како вработен во продажба

Кога ќе влезете наутро, денот започнува со заеднички почеток и дискутирање кој каква работа ќе преземе. Робата штотуку пристигна и треба да влезе нова промоција во продавницата. Вие ја преземате таа одговорност и гарантирате дека промоцијата е врвна, така што клиентот е инспириран. Им помагате на клиентите, плаќате и ја средувате касата, ги надополнувате торбите и обезбедувате ред во продавницата, добро организирана продавница. Никогаш не знаете како точно ќе ви помине денот, но барем знаете дека секогаш ќе давате голем придонес во пријателскиот тим и заедно ќе ги постигнувате најдобрите резултати.

За да аплицирате пополнете го формуларот