Bazaro

Zbuloni sa argëtuese është të punosh në BAZARO

Jeta mund të jetë gjithmonë më argëtuese!

Stafi i shitjes - Shkup, Chair

Lokacioni: Shkup

Çfarë do të punoni?

A siguroni rafte të pajisura, kontakte të këndshme me klientët tanë dhe dëshironi të ndihmoni ta çoni BAZARON në një nivel më të lartë? Kërkojmë një kolege entuziaste me sy për detaje për një nga dyqanet tona. Ne kemi një ekip të shkëlqyer kolegësh të orientuar drejt shërbimit, të cilët kërkojnë talentin tuaj për të zgjeruar ekipin.

Profili juaj?

  • Arsimi i mesëm.
  • Eksperiencë pune minimale.
  • Një person i shëndetshëm, ifortë dhe elastik.

Kjo është ajo që ne ju ofrojmë

  • Rroga fillestare 35.000 den.
  • Vendi i punës në Shkup.
  • Të ardhura në kohë dhe të besueshme.
  • Paguhet për çdo orë të punës, përveç kësaj, punë me pagesë më të lartë në pushime dhe jashtë orarit

Një ditë si punonjes shitje

Kur hyni në mëngjes, dita fillon me një fillim të përbashkët, duke u kapur me kolegët tuaj dhe duke diskutuar se kush do të marrë përsipër çfarë pune. Transporti sapo ka ardhur dhe një promovim i ri duhet të hyjë në dyqan. Ju e merrni atë përgjegjësi dhe siguroni që promovimi të jetë i nivelit të lartë, në mënyrë që klienti të frymëzohet. Ju ndihmoni klientët, paguani dhe rregulloni arkën, mbushni çantat dhe siguroni një dyqan të rregullt dhe të organizuar mirë. Asnjëherë nuk e dini saktësisht se si do të shkojë dita juaj, por të paktën e dini se gjithmonë do të jepni një kontribut të madh në një ekip miqësor dhe do të arrini rezultatet më të mira së bashku.

Për të aplikuar, plotësoni formularin