Bazaro

Откријте колку е забавно да се работи во BAZARO

Животот секогаш може да биде по забавен!

Персонал за логистика Скопје - Велес

Локација: Скопје

Што ќе работиш?

Лепење декларации на производите, водење грижа за робата во магацинот, пакување на производите, контролирањена точни информации на декларациите на производите. Одговорност секој производ да биде обезбеден со потребната документација/декларација.

Вашиот профил?

  • Средно образование.
  • Минимално работноискуство.
  • Здрава, силнаииздржлива личност.

Ова е она што ви го нудиме

  • Работно место во Скопје.
  • 4 работни дена во една недела.
  • Навремени и сигурни примања.
  • Платен секој изработен час, дополнително повисоко платенa работа на празник и преку време на работа.
  • Организиран превоз до работно место.
  • Обезбеден оброк во тек на секој ден.

Разбираме дека станавте ентузијастички откако го прочитавте слободното работно место. Потоа веднаш одговорете и испратете ни ја вашата апликација, со нетрпение го очекуваме вашиот одговор!

За да аплицирате пополнете го формуларот