Bazaro

Zbuloni sa argëtuese është të punosh në BAZARO

Jeta mund të jetë gjithmonë më argëtuese!

Stafi logjistik Shkup - Kumanovë

Lokacioni: Shkup

Çfarë do të punoni?

Ngjitja e deklaratave të produkteve, kujdesi për mallrat në magazinë, paketimi i produkteve, kontrolli i informacionittë saktë në deklaratat e produkteve. Përgjegjësia për çdo produkttë pajiset me dokumentacionin/deklaratën e nevojshme.

Profili juaj?

  • Arsimi i mesëm.
  • Eksperiencë pune minimale.
  • Një person i shëndetshëm, ifortë dhe elastik.

Kjo është ajo që ne ju ofrojmë

  • Vendi i punës në Shkup.
  • Të ardhura në kohë dhe të besueshme.
  • Paguhet për çdo orë të punës, përveç kësaj, punë me pagesë më të lartë në pushime dhe jashtë orarit.
  • Transporti i organizuar për në vendin e punës
  • Ushqimi i ofruar gjatë çdo dite.

Ne e kuptojmë që jeni bërë entuziastë pasi keni lexuar vendin e lirë. Pastaj përgjigjuni menjëherë dhe na dërgoni aplikacionin tuaj, ne mezi presim të dëgjojmë nga ju!

Për të aplikuar, plotësoni formularin