+389 2 32 26 232
info@bazaro.mk

BAZARO GiftCards

Gjithmonë ide e mirë!!!

Të afërmit tuaj kanë një ditë të veçantë ? Dhe ju nuk dini çka tu dhuroni ?

BAZARO GIFT kartela dhurat perfekte për të afërmit tuaj në çfardo rasti!

 

Detaje të rëndësishme për shfrytëzimin e BAZARO Gift Kartelave:

· Bazaro nuk merr përgjegjësi për kartelën e humbur ose të prishur.

· Kartela nuk mund të ndrrohet me kesh para.

· Kartela mund të përdoret në të gjitha dyqanet e BAZAROS.

· Kartela është për një përdorim të shkurt.

· Mos shfrytëzimi i shumës është i pakthyeshëm.

b1
b3
b2