+389 2 32 26 232
info@bazaro.mk

Kush jemi ne?

Bazaro shitoret janë zinxhir i shitoreve të cilët në çdo kohë janë në shërbim të juaj me një asortiman të gjërë të koordinuar të produkteve funksionale dhe të stilit.

Pa marrë parasysh cilin stil e preferoni,në Bazaro çdoherë ka gjëra për çdokënd,që të jetë jeta juaj më e leht dhe në të njejtën kohë shtëpia juaj më e bukur,duke filluar nga dekori,mjetet kuzhinore,akcesori për banjo,tehnikë të bardhë, pajisje shkollore,galanteri kompjuterike,kozmetik,bizhuteri,tekstil,auto kozmetik,elektrik të imët, vegla të imëta pune deri më pajisje pune kopshtare.

Në Bazaro, intencioni jonë është që ti vendosim produktet e lartpërmendura në “shuplakë të dorës” para se faktikisht ti bleni me të vetmin qëllim që ta asgjasojm stresin mental të cilin ndoshta e keni gjatë blerjes suaj.

Kur bleni në Bazaro,përveç që bleni brend,bleni edhe të mira me çmime ku nuk mund ti gjeni në asnjë vend tjetër,duke mos e anashkaluar shërbimin nga personeli jonë i cili është çdoherë perfekt.