+389 2 32 26 232
info@bazaro.mk

Aksioneve

50

Ulur çmimet në -50%

btm_banner4_alb

Paleta e re e kozmetikës

btm_banner6_alb

Promovimi javore

Rreth nesh

Bazaro shitoret janë zinxhir i shitoreve të cilët në çdo kohë janë në shërbim të juaj me një asortiman të gjërë të koordinuar të produkteve funksionale dhe të stilit.

Pa marrë parasysh cilin stil e preferoni,në Bazaro çdoherë ka gjëra për çdokënd,që të jetë jeta juaj më e leht dhe në të njejtën kohë shtëpia juaj më e bukur,duke filluar nga dekori,mjetet kuzhinore,akcesori për banjo,tehnikë të bardhë, pajisje shkollore,galanteri kompjuterike,kozmetik,bizhuteri,tekstil,auto kozmetik,elektrik të imët, vegla të imëta pune deri më pajisje pune kopshtare.

Lexo më shumë

baner_right1_alb
gift_cards_1