+389 2 32 26 232
info@bazaro.mk

Контакт

Контактирајте не!

captcha

Полињата со * се задолжителни

Контакт информации

Базаро, ул.Самоилова бр.140/2, 1000 Скопје, Р. Македонија
+389 2 32 26 232
info@bazaro.mk

Базаро - Сарај

ТЦ Сарај
Сарај, Скопје
+389 2 3216 915
Работно време:
08:30 – 00:00

Базаро - Чаир

ул. Џон Кенеди бр.2/1
Чаир, Скопје
+389 2 3216 915
Работно време:
08:30 – 21:30

Базаро - Ново Лисиче

ул.Видое Смилевски бб,
Ново Лисиче, Скопје
+389 2 2430 582
Работно време:
08:30 – 21:30

Базаро - Карпош

ул. Никола Прапунов бр.3А/35-5
Карпош, Скопје
+389 2 3071 662
Работно време:
Пон – Саб: 08:30 – 21:30