+389 2 32 26 232
info@bazaro.mk

BAZARO GiftCards

Секогаш добра идеја !!!

На вашите сакани им е посебен ден ? Немате идеја што да им подарите ?

БАЗАРО GIFT картичката е перфектен подарок за вашите блиски за било која пригода!

 

Важни детали и услови за користење на БАЗАРО Гифт картичката:

· Базаро не превзема одговорност за изгубена и оштетена картичка.

· Картичката не може да се замени за готовина.

· Картичката може да се употреби во сите продажни салони на Базаро.

· Картичката е за еднократна употреба.

· Не искористената вредност е неповратна.

b1
b3
b2