+389 2 32 26 232
info@bazaro.mk

Кои сме ние?

Базаро продавниците се ланец на продавници кои во секое време ви стојат на располагање со широк координиран функционален и стилски производен асортиман.

Без разлика кој стил преферирате, во Базаро секогаш има нешто за секого, за да биде Вашиот живот полесен а во истовреме вашиот дом поубав, од декор, кујнски прибор, акцесоари за бања, ситна техника, училишен прибор, компјутерска галантерија, козметика, бижутерија, текстил, авто козметика, ситна електрика, ситен алат до градинарски прибор.

Во Базаро, наша интенција е да ги ставиме овие производи „на ваша дланка” пред фактички да ги имате купено се со цел да го уништиме менталниот стрес кој можеби го имате при вашето купување.

Кога купувате во Базаро, освен тоа што купувате бренд, купувате и производи со цени каде што не можете да ги најдете на ниедно друго место, без да биде запоставена услугата од нашиот персонал која секогаш е перфектна.