+389 2 32 26 232
info@bazaro.mk

Акции

50

Намалени цени до 50%

btm_banner4

Нови палети на козметика

btm_banner6

Неделна промоција

За нас

Базаро продавниците се ланец на продавници кои во секое време ви стојат на располагање со широк координиран функционален и стилски производен асортиман.

Без разлика кој стил преферирате, во Базаро секогаш има нешто за секого, за да биде Вашиот живот полесен а во истовреме вашиот дом поубав, од декор, кујнски прибор, акцесоари за бања, ситна техника, училишен прибор, компјутерска галантерија, козметика, бижутерија, текстил, авто козметика, ситна електрика, ситен алат до градинарски прибор.

Повеќе

baner_right1
gift_cards_1